You are currently viewing A szerelmi jóslásról

A szerelmi jóslásról

Marcus mágus vagyok!

Sok ügyfelem gondját oldottam már meg. Szerelmi kérdésekben Szombatonként várom hívásod. Sok szép párkapcsolat mögött, ott rejtőzik egy ügyes mágus. Ha úgy érzed meg vagy akadva, keress a 0690603831 számon (508Ft/perc) 993-as mellék.

Hiába lesz egyre kisebb a világ, hiába van egyre több lehetőség a kommunikációra, valójában az emberek távolodnak egymástól. A nemi szerepek is egyre ködösebbek, miközben sok férfi vagy nő él elzárt szingli életet. Ilyen körülmények között, nagyon nehéz megtalálni az igazi szerelmet. Amennyiben úgy érzed, hogy megvan a szerelem, még akkor is sok bizonytalanság lenghet körül, mert bizony a hagyományos értékrendek elvesztek. Lehet, hogy kiszemelted nem akar családot, vagy éppen te nem szeretnél valamit, amihez szíved választottja nagyon ragaszkodik. Nagyon nehéz és ködös minden, egy rossz döntés éveket vehet el sorsodból. Éppen ilyenkor tud segíteni a kártya, egy igazi szerelmi jóslás.

Mikor felhívsz egy jóslással kapcsolatban, én, de a többi kollégám is, először a neved és a születési adataid kérdezi meg. A keresztneved és a születési dátumod egyrészt fontos, hogy rád hangolódjak, másrészt igazolnod kell, hogy elmúltál 18 éves. Amennyiben szerelmi kérdésed van, tudnom kell a kiszemelted vagy a párod nevét, illetve hogy hány éves, de ezt elég ha csak hozzávetőlegesen mondod, hiszen nem mindenki ismeri kiszemeltje pontos születési adatait. Amennyiben a jövő érdekel, hogy érkezik e valaki a sorsodba, nyilván nem kell mondanod senkinek sem a nevét.

Csak azt áruld el, amit szeretnél. Én nem fogok határokat feszegetni. Nem fogok intim dolgokat mondani, de nézni sem, csak ha felhatalmazol rá. Mindennel kapcsolatban megértő vagyok, igyekszem tapintattal közölni azt, amit a lapok mutatnak. Amit nem szeretek, az a hitegetés, tehát mindig elmondom azt, hogy mennyi esélyed van a szerelemre és van e értelme várnod rá. Természetesen még akkor is dönthetsz, hogy harcolsz a kiszemeltedért, ha a lapok nem mutatnak jó esélyeket. Ilyenkor a sors formálható, változtatható. Veled lehetek ebben a harcban, segíthetek a sorsvezetésben. Volt már olyan sikeres sorsvezetésünk, amelynél öt százalék esélyt mutattak a kártyák. De a hölgy harcolni akart, nem akarta feladni. Négy évébe került, de a végén boldog kapcsolat lett az eredmény.

ITT elolvashatod, hogyan találhat rád a szerelem!

Tapintat van, de tabu téma nincs! Bármit is szeretnél tudni, mond el bátran. Vállald önmagad a kártya előtt. Minden elhangzott szó titok, senkinek sem mehet tovább. A mágus és a jósok alap szabálya a titoktartás. Valóban nincs tabu téma, de mindent neked kell kérdezned. Én csak azért kérdezlek majd, hogy a kártya által adott szimbólumokat tudjam értelmezni, esetleg azt amit érzek vagy látok, helyre tudjam tenni. Sokszor van jóslás közben látomásom, amit először nekem kell értelmeznem. Fontos tudnom, hogy valóban neked szól e a látomás, vagy éppen valaki másnak üzen az univerzum.

A telefonos jóslás tökéletes megoldás egy szerelmi kérdés megválaszolásában. Diszkrét, olcsó és gyors. Nem kell otthonodból kimozdulnod, és nem kell felfedned kiléted a jós előtt. Ha szeretnél maradhatsz teljesen anonim csak nyilatkoznod kell róla, hogy betöltötted a tizennyolcadik életévedet. Sőt, a magas percdíj ellenére is, költséghatékony. Gondolj csak bele, hogy egy jóshoz utaznod kell, alkalmazkodni és jóval magasabb a tarifa mint nálunk 10-15 perc, hiszen átlagosan ennyi idő alatt tudunk alaposan kielemezni egy témát. Amennyiben kérdésed van ne habozz, hívj. Mindig ég nálam ilyenkor a szerelmi jóslások különleges gyertyája, melynek fénye mellett választ adok a kérdéseidre.

Várom hívásod a 0690603831 számon Marcus mágus 993 kóddal!