You are currently viewing Heti ingyen jóslás

Heti ingyen jóslás

Az ingyen jóslás három jó lapot mutat a 32. hétre. Így akár jól is kezdődhet számodra az augusztus első hete. Teliholdas éjszakával indul, ami felfokozza energiáid. Így egész héten képes leszel majd a csúcson pörögni! 

Ha mindez nem elég, akkor itt a tüzes Szerető lapja az ingyenes cigánykártya jóslásból. Hihetetlen erővel tolja meg ezt a hetedet. Különösen erős lehet a hatás, ha valamilyen tüzes csillagjegyed van, vagy éppen a Rák horoszkóp a te jegyed, mert ott különösen erős kapcsolat van a Holddal. Energiád az bizony lesz!  

Az Univerzum üzenete szerint is csoda érkezik életedbe. Nézd meg ITT, hogy mi!

A második lap az ingyen jóslásnál a Váratlan Öröm lapja. Ez kártya bizony nagy meglepetéseket jelezhet előre! Eleve egy bőséges időszak van, hiszen Arató Holdig (szeptember másodika), nagyon sokak sorsa dől el! Ezen a héten az Univerzum az ingyenes cigánykártya jóslás alapján, sokakkal lesz bőkezű. Kérdés, hogy milyen gyorsan reagálsz majd a váratlan lehetőségekre, meg tudod-e őket ragadni vagy sem. 

A harmadik lap az ingyen jóslás során a Ház lapja. Három érdekes dolgot is jelölhet ez a kártya. Párkapcsolatnál ez rosszat jelent, ezt nem írom itt le, hogy mit is… A másik kettő viszont nem rossz. Most olyan dolgok alapjait rakhatod le, amelyek hosszabb távon is stabilan képesek lesznek hatással lenni az életedre. Összességében a 32. hét alkalmas arra, hogy megalapozd a szerencséd! 

Hívd Szegedi Pannit vagy Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit jelenthet számodra szerelemben a Ház lapja!