You are currently viewing Mit üzen a tarot októberre?

Mit üzen a tarot októberre?

Az október a tarot jósok egyik kedvenc időszaka. A sok kártyán a jósok őszi szimbólumokat vélnek felfedezni. Azért ez egy vitatott kérdés, de az biztos, hogy a mély jóslatok ideje most ősszel kezdődik. A legpontosabb jóslatok is ilyenkor születnek. A hónap kártyája a Bolond, vagy másik nevén a Vándor lapja. Mint mindig, most sincs rossz kártya, különösen egy általános és ingyen jóslás esetén.  Természetesen ne gondolj arra, hogy az ingyen jóslás rossz lenne. Itt a lap sok embernek üzen, s majd októberben a te feladatod lesz felfedned a Vándor üzenetét.  

 

Olvasd el ITT a legerősebb varázslatot a bőség megteremtéséhez!

 

Az ingyen jóslás anyagiakban picit tőled is függővé teszi az eseményeket. Sajnos a Világ lapja nincs kirakásban, nem utal semmi jel sem arra, hogy a pénzcsatornák bőségesen áradnának feléd. Éppen ezért légy Vándor,  kerüld a kiadásokat, s ami nagyon csalogat, azok mellett menj el. Kerüld a luxust, a fölösleges dolgokat s örömödet a természetes dolgokban érdemes keresned. Munkában viszont most érdemes hajtanod. Most érdemes megmutatnod, hogy mire is vagy képes, hiszen most figyelnek majd. Nem mindegy, hogy háttérben vért izzadsz, ahol senki sem látja s nem ismernek, vagy most, amikor figyelnek, végre kitűnsz! A kollégáknak viszont ne engedd, hogy lehúzzanak s gátoljanak, különösen ne törődj a véleményükkel, hiszen a Vándor számára csak előre van! Gondolj az ingyen jóslás soraira, amennyiben hasonló helyzettel szembesülsz!

A szerencse bizony ott van ebben az időszakban a tarot jóslás szerint! A Papnő lapja sejtelmes titkokat mutat ezen az úton. Éppen ezért fogadd el a szerencse tanácsait! A Bolond lapja mondja, légy bátor, hiszen a kapás-lövés hoz nagy szerencsét. Mondták, „Bolondnak van szerencséje”, de azt is, hogy „Bátraké a szerencse”, viszont a Papnő valami mélyebb dolgot üzen. Keresd a titkok tudóját, keresd a bölcs tanácsot, mert bizony látó lesz az, ki neked ebben a szép őszi hónapban utat mutat! Tégy egy próbát, tedd próbára az ingyen jóslás igazságát. Hívj fel egy látót! Keresd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/min), tudd meg az októberi szerencséd titkát! Nem bánod meg, hiszen neked is üzen az ingyen jóslás!

 

Neked ígér nagy összeget az őszi pénzhoroszkóp? Nézd meg ITT!

 

Magánéletedben jobban teszed, ha kedves szavait elengeded a füleid mellett. Jutalom lehet tudatos figyelmetlenségedért az Ördög csalfa lapja, amely bizony a tüzes szexualitás lapja. Vagy elengedsz dolgokat s szenvedélyes hónapotok lesz, talán az idén a legtüzesebb, vagy belekötsz majd az élő fába is. Kezedben lesz a döntés októberben. Lehet, nincs még párod, csak keresed Őt, vagy vágysz valakire. Ebben a hónapban ott keresd a szerelmet, ahol sosem keresnéd. Menj árral szembe, még ha úgy tartják, nem is lehet! Mondj kicsit ellent önmagadnak, hiszen az első lap, a hónap lapja üzeni ezt. Ha így teszel, bizony a szerelem ördöge ott lesz, és szenvedélyes partnerre akadhatsz!  

Az ősz a mély jóslatok ideje! Ilyenkor minden jós képessége erősebb, talán egész évben a legerősebb! Aki bölcs, ilyenkor kér jóslatot, látást. Légy te magad is bölcs, hiszen közeleg a legbizonytalanabb esztendő: 2021. Ne érd be az ingyen jóslás soraival, mert ettől több vagy! 

Kérj egy őszi jóslatot, kérj egy igazán mély jóslatot, amely nem csak a jövőt mutatja meg, hanem utat is mutat, hogy mit tegyél a közelgő nehéz esztendőben, 2021-ben! Hívd Megmondót vagy Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/min), kérj egy igazán alapos őszi jóslatot, akár a 2021-es esztendőre is!