You are currently viewing Nero Domini: Készülj a tízmilliószoros napra!

Nero Domini: Készülj a tízmilliószoros napra!

Mit kell tudni a tízmilliószoros napokról?

  • Ezeken a napokon lehetőséget kapsz arra, hogy a sorstól vagy a Teremtőtől értékes ajándékokat kérj és kapj, hiszen vágyaid, kívánságai, álmaid tízmilliószoros erővel bírnak.

Sok telefonálóval beszéltem az elmúlt időszakban, és úgy döntöttem, hogy segítenem kell felkészülni, ráhangolódni erre a nagy erejű napra. Nagyon szomorúan tapasztalom azt, hogy milyen negatív hatások érkeznek a környezetükből, akár számukra ismert, vagy ismeretlen emberektől. Egyre többen saját magukra helyeznek blokkokat, gátat szabva álmaiknak, kívánságaiknak és a mágiának. Nem szeretnék most bővebben belemenni ezekbe a tapasztalatokba, gondolatokba.

Legyen elég annyi, hogy, ha végig szeretnél menni a felkészülés útján, akkor meg kell erősítened a hited, önmagadban, a szeretteidben, és szeretet erejében. Ha most úgy érzed, sosem lehetsz szerencsés, sosem fognak teljesülni az álmaid, akkor sajnos, nem biztos, hogy tudok neked segíteni ezen a tízmilliószoros napon. A te akaratod, az érzéseid, a hozzáállásod és a gondolataid azok, amik tízmilliószoros erővel fognak hatni. Ezt meg kell értened. Hiába kérsz segítséget, az, hogy én hiszek benned, és te nem hiszel magadban nagyon kevés egy tízmilliószoros napon. Neked is hinned kell abban, hogy képes vagy rá, hogy teljesülhet az álmod, és, hogy megérdemled a változást, a boldogságot!

Mit kell tenned a tízmilliószoros nap előtti héten?

Ha úgy döntöttél, hogy képes vagy csak a jóra, csak a pozitív változásra koncentrálni, akkor olvass tovább!  Elmondom, hogy tudok segíteni.

 JÓSAINKAT MÁR ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD!  AJÁNLATUNKAT ITT TALÁLOD!

Annak érdekében, hogy a tízmilliószoros teremtő energiákkal tisztán elinduljanak Metatron Arkangyalt hívom segítségül, és Metatron kockával energetikai tisztítást végzek. Egyensúlyba hozzuk és megtisztítjuk testünk energiaközpontjait.

Annak érdekében, hogy az otthonodban, a lakásban ne legyenek alacsony rezgések Mihály Arkangyalt hívom segítségül. Ő segít majd eltávolítani a régi, rossz energiákat.

Gábriel Arkangyal fog segíteni abban, hogy megérts, minden okkal történik, akár a múltban, akár a jelenben. Le kell vonni a tanulságot, és csak a jót kell elraktározni. Itt az én küldetésem véget ér, mert legvégül, te magad fogod Ariel Arkangyalt hívni a tízmilliószoros napon, annak érdekében, hogy a teremtőerőd megsokszorozódjon, és tízmilliószoros erővel teljesüljenek a vágyaid.

A tízmilliószoros nap előtt majdnem mindennap elérhető leszek, ami biztos, hétfőn, csütörtökön és pénteken 11-14 óráig megtalálsz a 384-es kódon. A kollégáim éjjel-nappal felváltva ügyelnek, és bármikor kérheted tőlük a felkészítést. 

 

JÓSAINKAT MÁR ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD!  AJÁNLATUNKAT ITT TALÁLOD!

Tízmilliószoros napok 2024

Szeretettel várunk!

NERO DOMINI NAGYMESTER

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!