You are currently viewing Tízmilliószoros napok 2024-ben!

Tízmilliószoros napok 2024-ben!

Amit mindenképp tudnom kell a tízmilliószoros napokról! 

A tízmilliószoros napokat nem véletlenül tartják az év csodatévő napjainak, hisz amit ezen a napon kívánunk, gondolunk, cselekszünk, az tízmilliószoros energiával hat az életünkre, jövőnkre. A 2024-es évben teljesen más megvilágításba kerülnek a teremtő napok, hisz a Nap évébe lépünk. A Nap évében hatalmadban áll változtatni az életeden és felülkerekedni minden nehézségen. Így a 2024-es tízmilliószoros napokon sem feledkezhetsz meg erről! 

Olvastad már az éves tarotkártya jóslatod? Ha nem, ITT most megteheted! 

Mit kell tenned a tízmilliószoros napon? 

Fontos kihangsúlyozni, hogy ki kell tisztulnia a tudatnak, hogy befogadhassuk e csodanap, a tízmilliószoros nap minden pozitív hatását.  Zárd ki a negatív gondolatokat, fókuszálj arra, amit be szeretnél vonzani! Kérhetsz ehhez segítséget, tanácsadóink felkészülten várják ezeket a csodanapokat, és neked is segítenek abban, hogyan használd ki jól a tízmilliószoros energiákat. Kérj tisztítást lelkedre, házadra, ezzel megtisztítva az utat az energia fogadására, beépülésére! Teendőktől sem lesz mentes ez az időszak, hisz neked is kell érte tenned. Ezeket a teendőket megkapod mesteredtől vonalunkon. Ne feledd, hogy a normál díjas vonalon sokkal olcsóbban tudsz beszélni! Itt a weboldalon bankkártyával tudsz perceket rendelni, az ügyfélszolgálati számon kérhetsz más fizetési módot! 

 

Mikor vannak tízmilliószoros napok 2024-ben? 

A tízmilliószoros napokat a tibeti kultúrához köthetjük. Hitük szerint ezeken a teremtő napokon cselekedeteink, gondolataink tízmilliószoros teremtő erővel bírnak. Tégy jót, segíts másokon, mindenbe csak pozitívan kezdj bele! Légy hálás, mondj köszönetet, engedd magadhoz a szeretet energiáit, hisz ez a legmagasabb szintű pozitív energia, ami segít bevonzani az életünkbe a csodát!

2024.  első teremtő napja február 24. Aznap telihold is lesz, ami segít az elengedésben. A második tízmilliószoros nap május 23. Ezen a napon is telihold lesz. Ismét óriási segítséget kapunk az univerzumtól, hogy a terheinktől megszabadulhassunk. A harmadik tízmilliószoros nap időpontja július 9-e. Az utolsó tízmilliószoros nap pedig már októberben elérkezik, 23-án.

Mindenkinek vannak vágyai. Ha ezeken a napokon utat engedsz a beteljesülésnek, a ráfordított pénz és energia többszörösen tér vissza. A nap zárásaként pedig összegezd, mit adott neked ez a nap, amiért érdemes hálásnak lenni.

A legerősebb teremtő mágiákat a nap 24 órájában, bármikor kérheted felkészült és gyakorlott szakemberektől a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Telefonálhatsz külföldről is!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

Ne feledd! 

Webshop NORMÁL díjas jósláshoz:  https://asztroklub.hu/webaruhaz/

Normál díjas jós vonal: 061 550 7323 – jóslási percekkel működik -sokkal olcsóbb és kedvezőbb feltételekkel kérhető tanácsadás! 
Kövess minket a Facebookon, hogy ne maradj le 2024. fontos eseményeiről!