You are currently viewing Szabadulj meg az ártó erőktől Advent előtt!

Szabadulj meg az ártó erőktől Advent előtt!

Az ártó erők, ahogy hosszabbak lesznek az éjszakák, úgy kapnak egyre több teret. Advent s annak fényei arra hivatottak, hogy a szent várakozás idején védve legyünk a sötétségtől. Ez a védelem működik is, amennyiben szigorúan tartjuk a böjtöt. Sokak számára ez a várakozás időszaka, de az ártó erők számára ez az időszak a legkedvezőbb. Bárkiben is legyen a sötétség, az most keresi áldozatait, ilyenkor több energiavámpír találhat meg, több átok és rontás érhet. Éppen ezért, Advent idején érdemes megszabadulnod az ártó erőktől. 

 

Nézd meg ITT, hogyan védheted ki az energiavámpírok rád gyakorolt rossz hatását!

 

A böjt Márton napja után kezdődik. Aki tartja ezt a böjtöt, azon ott van Advent szentséges védelme. A böjtöt viszont napjainkban nagyon nehéz tartani, hiszen annak szigorú szabályai vannak. Már egy hétköznapi, minden pékségben beszerezhető kifli sem felel meg a böjt szabályainak, hiszen az tele van adalékanyagokkal. Ezért csak kevesen tehetik meg azt, hogy úgy böjtöljenek, mint ahogy egykor azt dédanyáink s dédapáink tették. Sajnos napjainkban ez az időszak a fekete mágusok és az energiavámpírok igazi arató ideje. 

Ahogy az idők változnak, ahogy a régi szokások tartása egyre inkább lehetetlenné válik, úgy adódnak új lehetőségek. Lehet, őseink sem böjtöltek volna, ha más eszköz is van a kezükben az Adventi időszak szentségének megóvására és az ártó erők elleni védelemre. Számukra ez egy nagyon régi szokás volt, része volt az akkori életüknek, s még nem volt ennyi adalékanyag az ételekben. Még tiszta volt a természet, még a kenyér életet jelentett, még vitamindúsak voltak a növények, s aranyat ért a gabona. Most viszont más idők járnak, s más eszközök adatnak meg a védelemre.  

 

EZEK a tárgyak segítenek kivédeni a negatív energiákat!

 

Jelenleg, ha böjtölni szeretnél, egy vagyonba kerül, hiszen a bio élelmiszerek megfizethetetlenek, így más típusú védelemre van szükséged. Az otthon végezhető mágikus szertartások ebben az időszakban rendkívül veszélyesek, nem tudhatod, hogy milyen erőket hívsz életre. 

Van viszont egy másik megoldás: az, ha kérsz egy rítust. Nem mondom, hogy hívj minket, bár ezt is megteheted, hiszen szakembert nálunk találsz a legkönnyebben és legolcsóbban. Azt viszont mondom, ha van haragosod, ellenséged vagy éppen egy energiavámpír a közeledben, tényleg szükséges lehet a védelem. 

Advent 2020 – a legsötétebb esztendő legsötétebb időszaka, ha nem hiszed, kapcsold a tévét a hírekre és megtudod! 



Ha most nincs szükséged védelemre, akkor soha! Titkos védő mágia és védő amulett vár téged a vonal végén. Az amulettet neked kell kérni s neked kell elkészíteni, de ne ijedj meg, nagyon egyszerű dologról van szó! Korlátozott a helyek száma, csak bizonyos számú hívónak tudunk adni adventi védelmet, ezért ne habozz! Amennyiben haragosod, ellenséged vagy bármilyen irigyed van és tartasz a rontástól, tárcsázz! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérd az adventi védelmet, hogy ne tudjon elérni a sötétség! Így nincs szükséged drága böjtre, így élheted tovább az életed, s akár a szerencse is melléd szegülhet, hiszen semmilyen negatív erő nem fog téged akadályozni!   



Itt az év vége felé különösen fontos, hogy tiszta energiákkal rendelkezz, hiszen az, ahogyan most érzed magad, vagy az, ami van rajtad most, az végig kísérheti a jövő éved is, ha nem cselekedsz időben! Kérj tisztítást és védelmet akár már ma! Keresd Aurethielt vagy Violát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!