You are currently viewing Mit üzen a tarot decemberre?

Mit üzen a tarot decemberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a decemberi ingyen jóslás!

 

Tarot jóslás

  • Egyes lap: Világ

 

Pénzügyekben a nyitottságod most bőségesen jövedelmezhet, ezért igyekezned kell a lehetőségeket elfogadni és megragadni. Mielőtt a Nap a Bakba lép, sokat tehetsz azért, hogy a decemberi mérleged anyagiakban pozitív képet mutasson. Nyitottságod az új lehetőségekre kedvező feltételeket teremthet, de ha túlságosan nagy fába vágod a fejszédet, akkor viszont a kudarc hosszú időre visszafoghatja a sorsod. A szerencsédet is érdemes megkísértened a hónap utolsó felében, a szerencseszámaiddal.

Kérd el őket vonalunkon, és automatikusan felkerülsz az ünnepi nagy pénzvonzásra is! Válassz csomagot már 2980 Ft-tól! Részletek ITT!

 

Szerelemben kicsit használhatod a fantáziád. Párkapcsolatod már egy ideje a realitások szürke mocsarában van megrekedve. Vigyél színt az életetekbe, s próbálj kicsit ellazulni szerelmeddel az ünnepek előtt! A téli napforduló komoly változást hozhat azoknak, akik még magányosan tengetik napjaikat. Könnyen feléd fordulhat most a szerelem, de a Bak jeggyel légy azért nagyon óvatos!



Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt ITT, már 2980 Ft-tól! Megfizethető jóslás, mert a jóslás jövője mi vagyunk!  

Szerelmi horoszkópod is fontos dolgot mutat! Nézz utána ITT!

 

  • Második lap: Szeretők

 

Pénzügyekben fontos, hogy ne csak magadra hagyatkozz, időnként megéri másokra is hallgatnod. Van még önzetlenség és segíteni akarás az emberekben annak ellenére, hogy sokan szürkének látják a világot. Most egy jó tanács aranyat érhet, s a hónap végére azt is megértheted, hogy ki lesz az az ember, aki számodra szerencsét fog hozni. Bizonyos választások nagyon komoly eredményeket hozhatnak számodra.

 

Szerelemben a kísértés számodra ismeretlen fogalom. Most mégis nagyon megzavarja valaki a lelked. Lehetséges, hogy párkapcsolatod mégsem olyan jó, mint ahogy azt te magad gondoltad. Érdemes mindent újraértékelned, s ha úgy érzed, kezdj mindent elölről, új lendülettel. Aki ebben a hónapban magányos, az nem fog unatkozni. Ennek ellenére óva intelek a nős vagy férjezett partnerektől. Sokszor a szenvedély, a vágy nem ismernek korlátokat, s ha elveszted a fejed, akkor viselned kell majd a következményeket!

Keress egy jó szakembert, aki megnézi neked, mit is hoz a decemberi napforduló! Semmi gond, ha nem tudsz emelt díjas számot hívni, már alapdíjas vonalon is elérheted jósainkat

ITT összeírtuk neked, hogyan vonzhatsz be több PÉNZT!



  • Harmadik lap: Főpap

 

Pénzügyekben, de leginkább munkádban, feladataid jelentősen meg fognak szaporodni. Mindez pénztárcádnak akkor lesz kedvező, ha te magad is élelmes vagy, és nem csak a munkát ragadod meg, hanem az anyagi lehetőségeket is. Érdemes több bért kérned a több munkáért, mert főnökeid maguktól nem fogják azt észrevenni, hogy több juttatást érdemelsz. A szerencséd is akkor tud igazán működni, ha te magad kaparod ki a gesztenyét.

 

Szerelemben nem mindig szerencsés a féktelen természet, a túlzott szabadság élvezet. Lehet, hogy gyakran észre sem veszed, hogy túllépsz a saját határaidon. Pároddal túl sok a program és kevés a pihenés. Ideje megtanulnod pihenni is, kicsit megállni, kikapcsolni. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban könnyen ismerkedhetsz, de szerelmet csak nehezen találsz, ha egyáltalán találsz.

Eleged van már a magányból? Kedvező csomagot ITT választhatsz, és ha igényled, akkor elvégezzük neked a legerősebb szerelem bevonzó mágiát!