You are currently viewing Milyen színű az autód? Mindent elmond rólad!

Milyen színű az autód? Mindent elmond rólad!

Az autó színe sokat elmond egyéniségedről. Vagy éppen valaki másról. Különösen, ha saját döntés volt a színválasztás. Az alábbiakban megismerhetsz néhány színt és a vele járó jellemzőket. Jelzem, itt nem csak a szín dominál, hanem a típus is, de arról majd egy másik írásban fogok beszámolni.

Fehér

Amennyiben fehér az autó színe, érdemes figyelnünk a tulajdonos nemére. Nőnél ez a tisztaságot és a rendre való igényt fejezi ki. Akinek ilyen autója van, szereti az egyszerű dolgokat, nem szeret semmit sem bonyolítani. Nem hivalkodó típus. Barátaiért és családjáért mindenre képes. Férfiak esetében mást fejez ki ez a szín. Ott sokszor a hatalmat és erőt akarják vele sugározni, különösen, ha drágább autóról van szó. Az a férfi, aki fehér autóval jár sokszor vágyik a luxusra. Nem véletlen, hogy sok Limuzin és luxus Mercedes fehér. Az ilyen férfiak az olyan nőket szeretik, akik kiszolgálják őket. Jelzem, ez csak a drága autók esetében igaz.  

Nézd meg ITT, hogyan tudhatsz meg többet magadról és a jövődről!

 

Fekete

Ha az autó színe fekete, az mindkét nemnél utal egyfajta eleganciára, illetve nem nagyon szeretnének kitűnni. Számukra inkább a belső értékek fontosak. Megbízható barátok, akik a titkokat megőrzik. Sokszor számíthatsz rájuk, különösen, ha bajban vagy. Bárhol is robbansz le, érdemes először a fekete autós ismerősödet hívni. Amennyiben sportkocsi az a fekete autó és férfi a tulajdonos, légy óvatos! Sokszor bújik meg a fekete sportkocsik volánja mögött a nőcsábász férfi, aki biztonságot szeretne sugallni, az autó jellege viszont tükrözi kalandozó természetét.

Temes összegek várnak gazdára! Olvasd el az őszi pénzhoroszkópod ITT!

Szürke

Amennyiben az autó színe szürke, olyan valaki lehet a volán mögött, aki szeret egyensúlyban lenni. Nem szereti a konfliktusokat, inkább csak a maga és a számára fontos emberek dolgával szeret foglalkozni. Munkában mindig precíz és figyelmes. Bármit rá lehet bízni és szeret tanulni, új dolgokat megismerni. Az utazás és a vezetés fontos számára. Ha tehetné, körbeautózná a Földet. A szürke autó jelentése egyezik férfiak és nők esetében. A szürke autó tulajdonosok gyakran rendelkeznek fejlett humorérzékkel.

Tudd meg, hogyan kapcsolódik egy jó szerelmi mágia és az autó! Jelezd szakértőnknek, hogy olvastad a cikket, s azt, hogy mit szeretnél elérni a szerelemben! Sok ember szívéhez (különösen a férfiakhoz), az autóján keresztül vezet az út! Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/min), kérj szerelmi mágiát, amelyben szerepe van a kiszemelted autójának!

Kék

Ha kék az autó színe, akkor nehéz dolog olvasni az illetőben. Sokszor zárkózott típus ül a kék autó volánja mögött. Mégha társaságkedvelőnek is tűnik, vagy éppen téged gondolnak annak, akkor is mélyen szereti a magányt a kék autó tulajdonosa. Rendkívül intelligens és találékony típus. Sokszor robbanékony a természete, de azért szeret mindent átgondolni. A kék autók tulajdonosai a saját utukat szeretik járni. Sosem tudhatod igazán, mire gondol az, akinek kék az autója. Amennyiben a színválasztás egy ilyen autóra esik nálad, akkor biztos lehetsz abban, hogy életed egyik legnagyobb kihívása az önismeret területén vár rád. Legyen férfi vagy nő az ilyen autó tulajdonosa, biztos lehetsz abban, hogy mély és nagyon komoly gondolkodású ember van a volán mögött.

Zöld

Nyitott és emberszerető az, aki zöld autót választ. Figyel a Földre és figyel másokra. Legnagyobb hibája a szétszórtság, hiszen mindenhol ott szeretne lenni. Sok ígérete van a levegőben, ennek ellenére gyakran spontán. A színek jelentése is fontos egy autónál. A zöld az ember számára legtermészetesebb szín. Pár éve egy cikkben jelent meg, hogy leginkább nyugtatólag hat ránk a zöld szín. Ezért a zöld autók tulajdonosát nagyon nehezen lehet kihozni a sodrából. A legtöbb dolgot viccesen kezeli, és sosem akar senkivel sem harcolni. Egészséges versenyszellem viszont van benne, mer kockáztatni, de ezt leginkább a szerencsében teszi, nem a közutakon. Gondolkodj el rajta, ha zöld az autód színe, talán te is szerencsés típus vagy.

Nézd meg ITT, milyen sors utat választottak neked, mikor nevet kaptál!

Piros

A legvitatottabb szín a piros. Nagyon típus- és nemfüggő ennek a színnek az elemzése. A kicsapongó életet élőkre leginkább a piros sportkocsi a jellemző. A biztonságosabb típusok viszont sokszor a szerelem keresését fejezik ki. A legtöbb száguldani szerető is ilyen autót választ, akik nem csak az utakon felelőtlenek, hanem a magánéletükben is. Velük jobb, ha óvatos vagy! A piros sok autó esetében hivalkodó szín, igaz, sok autónak meg ez áll a legjobban. Ha a szerelemben szenvedélyes, az életben pedig derűlátó vagy, akkor a piros szín neked is dominálhat. Sok sportoló autója is piros, hiszen náluk ez a dinamizmust és teljesítőképességet szimbolizálja.