You are currently viewing Készülj a beteljesítésre – hihetetlen együttállás!

Készülj a beteljesítésre – hihetetlen együttállás!

Évezredenként egyszer áll együtt az összes bolygó, mi pedig ennek a hihetetlen együttállásnak lehetünk most a tanúi.

Azt mondom, ne csak tanúi legyünk a bolygóegyüttállásnak, hanem legyünk a részesei is, hiszen legközelebb 2492. áprilisában láthatnánk hasonlót! Hihetetlen lehetőségeket tartogat most nekünk ez a júniusi hónap. A keddi Napfordulóval döbbenetes változások indultak, amikről nem maradhatsz le!

A sor folytatódik a Hold-Jupiter-Mars együttállással 22-én hajnalban, majd ezt követi a Hold-Mars együttállás 23-án, Vénusz-Hold-Fiastyúk együttállás 26-án, Hold-Merkúr együttállás 27-én, és végül egy gyönyörű Újhold 29-én. Mindeközben az összes bolygó együtt látható az égen, amire már több mint ezer éve nem volt példa.

De, most figyelj! Ezt még lehet fokozni! Június 23-ról 24-re virradó éjjel, Szent Iván éjjele, a varázslatok éjszakája vár ránk, június 26-án pedig Fortuna Istennő napját, a nagy szerencse napját ünnepeljük!

Elég csak annyit kérdeznem, kell ennél több?

Remélem a lehetőségeket olvasva, azonnal megfogalmazódott benned a kérdés, hogy mire használhatod ezt most ki! Kár elpazarolni ezt az időszakot, és kár lenne kimaradni a jóból, remélem, ezt te is tudod!

A lehetőségek tárháza most kitárja kapuját, és végtelen fordulatot tartogat. BÁRMILYEN területen, és bármilyen helyzeten lehet most változtatni! Az élet minden területére vonatkozik ez most, DE okosan kell tervezni, és nagyon okosan kell bánni az energiákkal. Hozzá nem értő személyek komoly galibát okozhatnak!

A legfontosabb dolog most az, hogy fogalmazd meg, mi az a helyzet, mi az a gond, amitől meg szeretnél szabadulni, és pontosan rajzolódjon ki a fejedben a kép, hogy MIT SZERETNÉL helyette!

Hol van az a pont, ahol a változást szeretnéd? Ne csak egyetlen dologra koncentrálj, hiszen az életterületek, a szerelem, érzelmek, anyagiak, lelki vagy testi egészség, kapcsolatok szorosan kötődnek egymáshoz. Egyik a másik nélkül nem működik, és fordítva. Ha ezzel készen állsz, csak akkor jelentkezz beavatott kollégáimnál, akik már ismerik a választ, és kész tervvel várnak téged! Ne gondold azt, hogy egy szempillantás alatt, egy varázscsapásra fog megváltozni az életed! Lesz feladatod, DE ettől egy pillanatig se tarts, nagyon egyszerű, viszont felelősséggel kell végig csinálnod, annak érdekében, hogy az együttállás és a VÁLTOZÁS részese legyél!

NAGYON fontos, hogy a legjobb, ha 24-e előtt jelentkezel, ÉS legkésőbb 27-e az a dátum, amikor még érdemes bekapcsolódnod!

 

Ne feledd, a döntés MINDIG a te kezedben van, és most hatalmas hátszéllel léphetsz a VÁLTOZÁS útjára!