You are currently viewing Pénzhozó álmok, ezekre a jelekre figyelj

Pénzhozó álmok, ezekre a jelekre figyelj

Álomfejtő cikk sorozatunkban most a pénzhozó álmokkal foglalkozunk. A pénz álmaidban sok módon jelentkezhet. Érdemes íróeszközöket tartanod az ágyad mellett. Így ha felébredsz, le tudod jegyzetelni álmaid és később elemezheted azokat. Hidd el, az ember nagyon sokat képes felejteni álmaiból, álomfejtőként ezt már sokszor tapasztaltam.

Tudd meg ITT, mit tartogat csillagjegyednek a pénzhoroszkóp!

Kevesen tudják, de mindig elmondom, hogy az ünnepi időszakok a legerősebbek az álmok szempontjából. Ilyenkor az éjszakák is ünnepiek. Éppen ezért fontos ezekre az álmokra nagyon figyelned. Gyakran jönnek elő ilyenkor az ünneppel kapcsolatos szimbólumok. Bármilyen szimbólumot is látsz, mind a bőséget és a termékenységet jelenti. Viszont minden szimbólum más és más utat mutat a bőség felé. Kiemelten fontos az ünnepek közül is Húsvét vasárnapjának éjjele, ezt jól jegyezd meg! A húsvéti szimbólumokra és jelekre év közben is érdemes figyelned. A tojás például jó befektetést jelez, azaz valamibe pénzt kell tenned. A háttér és a szereplők döntik el azt, hogy mibe is. Ne gondolj nagy dolgokra, lehet ez egy sorsjegy is. Attól függ, hogy mit is üzen az álmod!

Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj álomfejtést a legjobbtól! 

A pénz nagyon fontos része az életünknek. A tiédnek is, így sokszor próbálnak az Égiek felé vezetni. Nem csak vezetnek a pénz felé, hanem eszközöket is adtak a kezünkbe. Ilyen eszköz a legtöbb pénzmágia, amelyeket ünnepek és mágikus napok közeledtével érdemes elvégezni. Különösen akkor fontos ez, ha álmaidban folyamatosan jelentkeznek bizonyos bőség vagy éppen termékenység szimbólumok.

Kérd a legerősebb pénzmágiát! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), mert most még egy rítus is gazdaggá tehet! 

Az álmokban különös jelentősége van a színeknek. Így ezekre is külön figyelmet kell szentelned. Különösen, ha fekete-fehérben álmodsz, de valamiért mégis megjelenik egy szín. Ebben az esetben is kiemelt fontossága van az álom megfejtésének! Gondolj arra, hogy a pénz most túlélésed egyik legfontosabb eszköze. Nélküle igazán nem lehetsz boldog. Vele sem, de nélküle aztán nagyon nehéz tud lenni az élet. Ragadd meg álmaid, mi segítünk őket megfejteni!

Pénz és munkateremtésre a teremtő időszakban nagyszerű energiák vannak! Jobb pozícióra vágysz a munkahelyeden, több pénzre? Hívd Marcus Mágust vagy Violát 0690603831-es számon (508Ft/perc), akik segíthetnek az álmaid elérésében!


Facebook


Instagram


Youtube