Titkos szerelem bevonzó mágia

Titkos szerelem bevonzó mágia

Közeledik a telihold és egy ősi szerelem bevonzó mágiával készültünk. Ez a mágia segít bevonzani a szerelmet, akkor is, ha új szerelemre vágysz, vagy esetleg a már meglévő párkapcsolatodat szeretnéd egy kicsit felélénkíteni. Fontos tisztázni, hogy itt nem egy szerelmi kötésről van szó, és nem fekete mágiát alkalmazunk. Kizárólag fehér mágiával dolgozunk, tiszta energiákkal, és ez a szerelem bevonzásra is vonatkozik.

Ezt a mágiát növő holdkor kell végezni pénteki napon, de a szerelmi mágia, akkor a leghatásosabb, ha pontosan telihold napján végzed.

2021-es telihold időpontokat itt találod:

Növő hold időszakának pedig a telihold előtti napokat nevezzük. 14 nappal telihold előtt kezdődik a növő hold időszaka, és az energiák egyre növekednek abban az időszakban. Tehát, ha nem tudod telihold napján végezni a szerelmi mágiát, akkor érdemes a telihold előtti péntekre időzítened.

Egyébként az áprilisi szuperhold most kiváló időszak erre a szerelmi mágiára. Ebben az évben-májusban és júniusban is szuperhold lesz.

A szerelmi mágiák veszélyeire mindenképpen figyelj oda, és kérd, ki egy jós tanácsát mielőtt neki fogsz a mágiának!

Érdemes a mágia előtt megnézni, hogy mennyire illetek össze, veszélytelen-e ez a kapcsolat a számodra. Legjobb tanácsadóinkat itt találod!

Amire szükséged lesz a titkos szerelem bevonzó mágiához, a teliholdon kívül:

Fő összetevője a mágiának a méz. A boldogságot, az élet legédesebb pillanatait szimbolizálja íze miatt, és nem mellesleg az állaga is ragadós, tapadós, ami a ragaszkodást, összetartozást fogja jelképezni a szerelemben. Évszázadok óta használják a mézet szerelmi mágiákhoz, és bűbájokhoz. Szükséged lesz még egy üvegre, ebbe a mágikus üvegbe fog kerülni minden hozzávaló. Olyan üveget válasz, amire a végén rá tudod tekerni a tetejét, például egy kisebb befőttes üveg. A szerelmi mágiához szükséged lesz még egy filctollra is, sima tollra, papírra, rózsaszín vagy piros gyertyára. Lehetőleg a filctoll és a toll is legyen piros, vagy rózsaszín.

Ki kell választanod még legalább 3 növényi hozzávalót is. Amiből választhatsz: levendula, ibolya, szerecsendió, jázmin, babér, bazsalikom, fahéj, vanília, rózsa, orchidea.

Először az üveget és a gyertyát mosd meg sós vízzel. Először gyújts meg a szerelem bevonzó gyertyát. Utána az üvegre szerelemmel kapcsolatos szimbólumokat kell felrajzolnod, és ha a szerelmed nevét is írd fel, ha meglévő kapcsolatra, vagy egy kiszemelt párra vágysz. Végig koncentrálnod kell, nem szabad kételkedned, nem szabad félned, mert a boldogságot már most a szemed előtt kell látnod, akadályok nélkül. Csak úgy tud működni a szerelmi mágia, ha hiszel benne, és átérzed a teremtő energiákat!

Miután ezzel készen vagy, fogd a papírt és a tollat, írd fel a következőt: Ezzel a szerelmi mágiával, ezzel a szerelmet teremtő gyertyával bevonzom az életembe a szerelmet, a boldogságot, az érzelmi biztonságot. Találjon rám az igaz szerelem, és jöjjön el az a személy, akivel lenni akarok. Minden pont olyan lesz, amilyennek elképzelem.

 Fogd a papírt és tedd be a már elkészített mágikus üvegbe, rögtön helyezd rá a kiválasztott növényeket. Ez után úgy öntsd rá a mézet, hogy teljesen ellepje. Tekerd rá az üvegre a tetején, és a gyertyát tedd rá! Hagyd, hogy égjen legalább 15 percig, de jobb, ha még tovább, és a következő napokban esténként gyújtsd meg, újra és újra. Mindig el kell képzelned magad előtt, hogyan dolgoznak a szerelem teremtő energiák. Az a legjobb, ha hálószobádban tartod a gyertyát, és az üveget.

A szerelmi mágiához ráerősítést is kérhetsz, beavatott mágusainktól. Őket itt találod!

A szerelmi mágiák veszélyeire mindenképpen figyelj oda, és kérd, ki egy jós tanácsát mielőtt neki fogsz a mágiának!

Érdemes a mágia előtt megnézni, hogy mennyire illetek össze, veszélytelen-e ez a kapcsolat a számodra. Legjobb tanácsadóinkat itt találod!

JÓSLÁST SZERETNÉL, DE NEM TUDSZ EMELT DÍJAS SZÁMOT HÍVNI?

ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD JÓSAINKAT!

Close Menu
×
×

Cart