You are currently viewing A 12 csillagjegy és a munka!

A 12 csillagjegy és a munka!

KOS

A Kos horoszkóp, ha munkáról szól, akkor bizony kijön a töretlen makacsság. Azaz jobb, ha valaki visszafogja, mert saját magát sem kíméli, különösen ha motivált. Minden olyan munka, amely kitartást és bátorságot igényel, megfelel a Kos szülöttnek. Szereti a pörgést, nem bírja az unalmat. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, munkahelyeden mi a baj a jós szerint!  

BIKA

A Bika horoszkóp szerint pörgős munka szükséges egy Bika szülöttnek. Sajnos nagyon lusta típus. Ne vedd magadra, ha Bika szülött vagy, de sok Bika jellemzője a lustaság. Éppen ezért kell a fizikai és a szellemi kihívás is, mert egy Bika képes mindenhol unatkozni. Bárhol fel tudja fedezni a kényelmet. Amennyiben képességei ki vannak használva, előtör belőle fantasztikus ereje! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, merre indulj el, ha nem érzed magad jól a munkahelyeden! 

IKREK

Az Ikrek horoszkóp szerint nagyon nehéz az Ikrek kedvében járni, ha munkáról van szó. Bárhol megállja a helyét, de erős főnök szükséges hozzá, mert hamar átveszi az irányítást. Az Ikrek szülött különösen nagy ügyességgel találja meg a csúszó perceket. Leginkább a szellemi, elgondolkodtató munkák jönnek be számukra. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mikor várható karrieredben pozitív változás a jósnő szerint! 

Nézd meg ITT, mennyire vagy féltékeny a csillagjegyed szerint, vagy ki az, akit messziről kerülj el, ha boldog kapcsolatban szeretnél élni!

RÁK

A Rák horoszkóp esetében figyelni kell, hogy ne tudjon elrejtőzni. Egy Rák szülött hamar megtalálja a munkahelyek rejtett zugait. Rendkívül szorgos csillagjegy, de munkáját nem látványosan, hanem csendben végzi. Éppen ezért olyan munkahely felel meg neki, ahol nem lehet elrejtőzni. Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz azért, hogy béremelést kapj!  

OROSZLÁN

Az Oroszlán horoszkóp szerint a jegy nagyon pajkos, szereti magát megmutatni. Viszont megvannak a saját útjai. Rendkívül jó tervező, a legjobb divattervezők is ebben a jegyben születtek. Érdemes figyelni a havi horoszkóp változásaira, mert az Oroszlán rendkívül változékony tud lenni. Nehezen viseli a kudarcot, ebben az esetben vissza kell vonulnia. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mikor érkezik életedbe egy győztes széria!  

SZŰZ

A Szűz horoszkóp szerint rendkívül elemző típusról van szó. Leginkább a rendszerező munkák működnek neki. Nagyon sok könyvtáros a Szűz jegyből került ki. Stresszes munka esetén nagyon sokat képes hisztizni. Ilyen értelemben talán az egyik leghisztisebb jegyek egyike. Tény az, hogy szorgalmas és aprólékos! Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, lesz-e nyugodtabb munkaköröd!  

MÉRLEG

A Mérleg a horoszkóp szerint jó irányító. Nagyon fontos nála a biztos családi háttér. Ebben az esetben bármire képes. Még a hosszabb hajóutaktól sem riad vissza, ha az otthonában mindent rendben tud. Ezért lehet Ő jó vezető! Amennyiben magánéleti gondjai akadnak, az baj, mert akkor könnyen zsarnokká válhat! Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párkapcsolatod mennyire stabil a jósnő szerint!  

SKORPIÓ

A Skorpió a horoszkóp szerint leginkább az üzleti életben érzi jól magát. A kötöttségeket nem szereti, de különösebben az elvárásokat sem. Úgy nyer munkaversenyt, hogy nincs is benne igazán motiváció. Kiváló ingatlanügynökök lehetnek, de akár a tőzsdén is megállják a helyüket. Talán az egyik legravaszabb jegy a zodiákusban! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mikor leszel igazán sikeres! 

NYILAS

A pedagógiai pálya a Nyilas számára lett teremtve. Minden olyan munka, ahol szellemi irányításra van szükség, ott a Nyilas jó helyen van. Ennek ellenére sok más előnyös képessége is van. Jó szervező és nagyon mozgékony tud lenni. Akár a logisztika területén is jeleskedhet. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hol találhatsz igazán jó munkát a lapok szerint! 

BAK

A Bak horoszkóp leggyakrabban csak a munkáról szól. Munkamániás, ez sok Bak szülöttre jellemző. Bárhol megállják a helyüket. Sokan vannak az egészségügyben, vagy az üzleti életben. Mindenképpen vissza kell fognia magát, mert sokszor a családi boldogság megy rá a munkára. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Bak párodnak te vagy a fontosabb vagy a munkája?! 

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő horoszkóp szerint a gyógyítás egy igen fontos része lehet a csillagjegy életének. A természet szeretete, a kalandvágy és sok más együttes tulajdonság miatt, akár építész is lehet egy Vízöntő. Mindehhez a fantáziája is meg van. Sok Vízöntő dolgozik állatorvosként, mivel az állatokat is nagyon szereti a jegy. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mikor vár rád életed legnagyobb sikere! 

HALAK

A Halak horoszkóp szerint az egészségügyben érzi magát legjobban a jegy. Ennek viszont nagyobb mélységei is vannak, mivel kiváló lélekgyógyász adottságokkal rendelkezik. Hatalmas empátia van benne, igaz, saját lelkivilágát képes elhanyagolni. Fontos neki a jó kapcsolat, mert könnyen depressziós lehet, ha mindig másokkal kell foglalkozni. Igényli, hogy vele is törődjön valaki! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod kitart-e veled a jövő nagy változásai során!  

Nem szereted a munkád és igazi nyűgként éled meg? Esetleg szeretnél egy olyat, ahol megbecsülnek és jól meg is fizetnek? Keresd fel Marcus Mágust vagy Eugéniát a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), kiváló mágusok! Szertartásaikkal az álommunkát is bevonzhatják számodra!