You are currently viewing Telihold a Mérleg jegyében – Valami véget ér!

Telihold a Mérleg jegyében – Valami véget ér!

A Telihold energiái most segítenek minket abban, hogy rendbe tegyük kapcsolatainkat, legyen szó családi, szerelmi, baráti kapcsolatokról. A békét, harmóniát sokkal könnyebben teremthetjük meg a Mérleg Telihold segítségével. 

Valami véget ér, de ez nem feltétlenül jelent rosszat. 

 

Kiváló időszak ez most arra, hogy véget érjen a magány, ha olyan személyekről van szó, akik a szerelmet keresik. Az energiák alkalmasak az ismerkedésre. A Mérleg Telihold kedvez a bensőséges, elmélyült beszélgetésekhez, és lassú, de mély érzéseket alakíthatunk ki.

A párkapcsolatban élőknek is nagyon kedvező a Mérleg Telihold, vita és veszekedés nélkül engedhetjük el a régi, múltbéli sebeket. Megújíthatjuk, elmélyíthetjük a kapcsolatunkat. 

Tudtad, hogy minden Teliholdnak saját neve van? Bővebb infók ITT!

A Mérleg Telihold nem csak a szerelmi kapcsolatokban segít minket. Elhozza az összes emberi kapcsolatunkba a békét, megújulást. Segít abban, hogy harmonikusan kapcsolódjunk egymáshoz, hogy békével gondoljunk másokra. Nagyon fontos ez most, hiszen az ünnepi időszak előtt fontos a megbocsátás, az elfogadás, egymás kölcsönös tisztelete és a megbékélés!
Használjuk ezt most ki, és várjuk tiszta szívvel az ünnepet!

ÁLDÁS!

Ha kérdésed lenne a jeleneddel, jövőddel kapcsolatban, vagy csak szeretnél részt venni a *húsvéti bőségmágián*, akkor várjuk szeretettel hívásod a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

JÓSLÁST SZERETNÉL, DE NEM TUDSZ EMELT DÍJAS SZÁMOT HÍVNI?

ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD JÓSAINKAT!