You are currently viewing Mi vár Rád augusztusban?

Mi vár Rád augusztusban?

Az augusztus a nagy pénz hava. Az aratás, a betakarítás a legfontosabb teendő most, emellett pedig a tradicionális Új kenyér-Új élet mágia időszaka.

8-as szám rezgése:

A számmisztikában a 8-as szám a legerősebb anyagi szám, nem véletlen, hisz elfordítva a fektetett 8-as a végtelen jele, ami a korlátlan anyagi lehetőségeket jelzi.

Augusztusban nagy energiák dolgoznak körülöttünk, ez a célkitűzések hava. Merj nagy lendülettel belevágni az előtted álló feladatokba, és ne engedd meg magadnak, hogy kitartásod leapadjon. Türelem most a kulcsszó. Ha kitartasz ambíciód mellett, anyagiakban térülhet meg kitartásod. Fontos kiemelni, hogy a befektetett energiákat célszerű most egy helyre összpontosítani.

 Munka, szerelem, pénz? Rajtad áll, mihez kapsz egy erős hátszelet. Teremts harmóniát magad és szeretteid köré, és ne engedd, hogy elvegyék tőled az irányítás jogát! Légy céltudatos! Ne tántorítson el, ha kevesen állnak melléd álmaid megvalósításában! Kommunikálj, ne tartsd bent a dühöt, mert augusztusban fontos a tiszta lélek a nagy szerencsék bevonzásához!

A 8-as szám energiái támogatják a hétköznapokból való kitörésed. Csinálj valami olyat, ami nem jellemző önmagadra, kerülj mindent, ami átlagos, és nem billent ki a hétköznapok monotonitásából.

Augusztus mottója: Ha nem valósíthatjuk meg, nem számít, milyen közel voltunk hozzá.

Az augusztusi hónap szerencsenapjai: 1., 8., 18., 28.

Az augusztus színei: barna, szürke, fekete

Az augusztusi hónap köve: Howlit

Kollégáinktól teljes körű jóslást, sorselemzést kérhetsz az augusztusi hónapra. Legyen szó szerelemről, egészségről, anyagiakról. Már alapdíjas telefonon is elérhetsz minket. Ehhez válassz csomagot ITT!