You are currently viewing Mi vár Rád júniusban?

Mi vár Rád júniusban?

Készítettünk neked egy ingyenes jóslást a júniusi hónapra! Természetesen, mint mindig a nap 24 órájában állunk a rendelkezésedre, hogy kellőképp felkészülj erre az időszakra!

  • Általánosságban kiemelt feladataid:

Június az előrehaladás, és a szoros kapcsolatok hava, ami azt jelenti, hogy a terveidet át kell alakítani gyakorlattá. Elhanyagolt barátságainkat, családi és szerelmi kötelékeinket pedig fel kell ébreszteni. Viszont, rendkívül fontos, hogy ne engedd, hogy az érzelmeid kizökkentsenek a tenni akarásból.  

Nagyon fontos a fókusz – viszont, ha nehezen tudsz fókuszálni, és állandó az akadály, javaslott egy tértisztítás, ami felszabadítja a blokkolt energiáid, mielőtt végiggondolod a terveidet.

Június havi jóslást kérj Violától a 619-es kódon! Szerelem, pénz, egészség! Mindenre választ ad az igazmondó cigánykártya!

Június az év felezője, ezért érdemes az Univerzumhoz fordulni energiáért, egy kis utánpótlásért, ami ad némi pluszt a mindennapi feladatokhoz és az év további sikeres befejezéséhez. Erre tökéletes alkalom a június 14-e, az év második tízmilliószoros napja! Hatalmas energiákkal dolgozhatsz ezen a napon! Bármit, amit szeretnél, a teremtő energiákkal megteremtheted magadnak. Mivel májust újholddal zártuk, és most a növő hold időszakába léptünk, mi egy speciális minimum két hetes felkészüléssel tudunk segíteni!

Készülj már mosta tízmilliószoros energiára! Aurethiel az 530-as kódon vár téged!

Júniusi számmisztika: A 6-os szám rezgése arra hívja fel a figyelmet, hogy merj saját célodért tenni, és küzdeni! Dönts úgy, hogy ne befolyásolja az érzelmeid senki, akinek nincs köze a terveidhez!

A szerelemben igen erős a 6-os. Ilyenkor nagyobb eséllyel találhatsz rá a szerelemre, nem véletlen, hogy a legtöbben Júniusban házasodnak össze, hisz a 6-os szám rezgése leginkább az érzelmekre, a szerelemre, és a barátságra van kihatással.

Júniusi jó tanács: Ebben a hónapban felerősödnek az érzelmek. Ha van olyan családtagod, barátod, akivel megromlott a kapcsolatod, érdemes most tenni felé egy lépést, hogy helyre tegyétek a konfliktusokat, ezáltal a lelked is megnyugvást találhat.

Június mottója: Minél többet adsz, annál többet kapsz vissza!

Június szerencsenapjai: 10., 11., 14.

Június színei: zöld, rózsaszín 

A júniusi hónap köve: az igazgyöngy

Ne feledd, június 14-én: Menj ki este a szabad ég alá, figyeld a csillagokat és kérd, szívd magadba a legfelsőbb erő energiáit!

Kérj saját mantrát, megerősítést! Tanácsadóink várnak a 0690603831-es számon (508Ft/perc) vagy alapdíjas számon! Jóslási csomagot válassz a WEBSHOPBAN!