You are currently viewing A tízmilliószoros napok csodája: így vonzz be mindent, amire vágysz!

A tízmilliószoros napok csodája: így vonzz be mindent, amire vágysz!

A tízmilliószoros napok különleges energiával rendelkező időszakok a tibeti buddhista hagyományban.

Ezen napokon a gondolataink és cselekedeteink tízmilliószoros teremtő erővel hatnak. Ha szeretnél mágiát végezni ezeken a napokon, itt van néhány iránymutatás:


1.  Hálás légy: Tegyél jót és légy hálás mindazért, amit az univerzumtól kaptál. A hálás szív mélyén éld meg a pozitív érzéseket.
2.  Lelki béke: Gondolj szeretettel önmagadra, fogadd el gyengeségeidet és hibáidat. A pozitív érzésekre hangoltság segít megteremteni a jövőt.
3.  Kerüld a negatív gondolkodást: Az irigység, bosszúvágy és negatív gondolatok gátolják a jó, teremtő energiák áramlását.

tízmilliószoros


2024-ben a tízmilliószoros napok dátumai a következők:


• február 24.: Chötrül Düchen, a Csodák ünnepe.
május 23.: Saka Dawa Düchen, vagyis Buddha születésnapja és megvilágosodásának évfordulója.
július 9.: Chokhör Düchen, az Imakerék ünnepe.
• október 31.: Lhabab Düchen, a Mennybemenetel ünnepe.


Ezen napokon különösen figyelj a pozitív gondolatokra és cselekedetekre, hogy a tízmilliószoros teremtő erőt kihasználhasd!


A tízmilliószoros napok a buddhizmusból erednek, ahol minden évben, a holdnaptár szerinti dátumok idején emlékeznek meg Buddha egy-egy életeseményéről1. Ilyenkor minden gondolatunk és cselekedetünk 10 milliószoros erővel hat az életünkre, legyen az akár jó vagy rossz. Ezért ilyenkor fontos, hogy csak a jó dolgokra fókuszáljunk, és jót tegyünk magunkkal és másokkal is.
A telihold is különleges energiákat hoz magával, amelyek segíthetnek a teremtésben, az elengedésben, vagy a megtisztulásban.

A telihold idején érdemes a manifesztációs (teremtő) rituálékat elvégezni. Ilyenkor a Hold fénye átjárja a testünket és a lelkünket, és erősíti a szándékainkat.


Ha szeretnél egy egyszerű, de hatékony varázslatot végezni a tízmilliószoros napon teliholdkor, akkor próbáld ki ezt a sorsfordító varázslatot, amely a tűz és a tízmilliószoros nap mágikus erejét használja.

tízmilliószoros


• Készíts elő egy gyertyát, egy papírt, és egy íróeszközt, és jelentkezz beavatott kollégáinknál!

Ez a varázslat segít abban, hogy a kívánságodat erőteljesen kifejezd, és elindítsd a megvalósulás folyamatát.  A tízmilliószoros nap és a telihold energiája pedig megsokszorozza a hatását, és gyorsabban hozza el a kívánt eredményt. Természetesen a varázslat nem helyettesíti a cselekvést, a kitartást, és a felelősségvállalást, ezeket neked kell megtenned, hogy a kívánságod valóban teljesüljön. De a varázslat segít abban, hogy a lehető legjobb feltételeket teremtsd meg magadnak, és a lehető legjobb eredményt érd el.

A varázslatok nagyon sokfélék lehetnek, attól függően, hogy milyen céllal, milyen módszerrel, és milyen eszközzel végzed őket. A mágia egy nagyon kreatív és személyes tevékenység, amelyet mindenki a saját célja szerint alakíthat. Ha szeretnél kipróbálni néhány egyszerű, de hatékony varázslatot, akkor itt érsz el minket:

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23
Emelt díjas vonalunk: 0690603831 (508Ft/perc)
Szlovákia: 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
Ausztria: +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)
Románia: 0903 760 611 (1,56Eu/perc)


NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod:

 www.asztroklub.hu/webaruhaz
*a webshopban azonnal megrendelheted a perceket.
Amennyiben nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, akkor rendelj az ügyfélszolgálaton!
Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!