You are currently viewing Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

 


5. heti horoszkóp – 2020.01.27-02.02.

KOS

Úgy érezheted, mintha egész lényed új energiával telt volna meg. Nyitottabb vagy, még jobban megerősödhet kommunikatív hajlamod. Munkahelyeden most elmondhatod a véleményedet, és beszélhetsz az igényeidről is, célba érhetsz. Magánéletedben nem vagy ennyire sikeres a társaddal folytatott párbeszédekben, előfordulhat, hogy egyáltalán nem értitek meg egymást. Egészséged egy alapos elemzést igényel, a bolygók figyelmeztetnek valamire. Xalentől megtudod a 0690603831-es számon (508Ft/p), hogy mire is!

BIKA

Párkapcsolatodban kiszámíthatatlanabbul nyilvánulsz meg a napokban, párod nem tudja, hogyan is igazodjon el a viselkedéseden. Most sokat jelentenek a tisztázó beszélgetések. A munka megy, mint a karikacsapás, és több pénz állhat a házhoz, ami éppen jól jön neked. Ha már régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor itt van rá az alkalom. Ha úgy érzed, hogy most, vagy akár régebb óta elakadtál pénzügyekben, akkor sürgősen szükséges egy tisztítás! Hívd Boszi Katát a 0690603831-es számon (508Ft/p)!

IKREK

A pénz meghatározhatja az életedet. Nagyon sokat gondolkozol azon, hogy miként szerezhetnél nagyobb anyagi biztonságot. Van is lehetőséged az előrelépésre, de figyelned kell közben arra, hogy a magánéleted is megfelelően működjön. Amennyiben így teszel, otthon meghitt hangulat uralkodik majd. Teremtsd meg a hangulatot, tedd ünnepivé a hétköznapokat is. A horoszkóp szerint hamarosan jön életedbe egy sorsfordító dátum. Hívd Lilit a 0690603831-es számon (508Ft/p) és készülj fel rá a segítségével!

RÁK

Gondold végig, hogy munkahelyed mennyire képvisel elégedettséget a szemedben. Fontos kérdés, hogy mennyire ragaszkodsz hozzá. Ha úgy gondolod, hogy már nem szívesen dolgozol a jelenlegi helyen, akkor érdemes új lehetőségeket felderítened! Ha felkeresed Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/p), megnézi, hol találsz sokkal jobban fizető állást! Magánéletedben nagyon kedvesen viselkedsz, ez jót tehet párkapcsolatodnak és baráti kapcsolataidnak is. Szervezz közös programokat, alkalmat a jó beszélgetésekre!

OROSZLÁN

Energikus vagy a napokban, folyamatosan jár az agyad is. Remek gondolataid támadhatnak. Mutasd meg kreatív énedet a munkában is, így előkelő helyet foglalhatsz el ott. A heti horoszkóp erős negatív energiák mutat a pénz körül, így ha gyarapodásra vágysz, hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/p), hogy egy tisztítással segíthessen téged jóval több pénzhez! Otthon csak arra vágysz, hogy kedvesed gyengédséggel vegyen körül. Sok kedvességre van szükséged, de sajnos azt tapasztalhatod, hogy ő is fáradt és levert.

SZŰZ

Közlékeny vagy, nyíltan viselkedsz munkatársaiddal. Az unalmas feladatokkal azonban hadilábon állsz, szinte úgy érzed, hogy megfulladsz a sok rutinfeladat szorításában. Viszont jó hír, hogy a heti horoszkóp nagyobb nyereményt vetít ellőre, erre a hétre. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/p), tudd meg, melyik nap hozhatja el neked a nagy szerencsét! A magánéletedben romantikára lenne szükséged. Ha azt tapasztalod, hogy párodnak nincs energiája erre, légy megértő. Ne követeld ki tőle a figyelmet, hiszen ezzel ellenkező hatást érsz el!

MÉRLEG

Egy átlagos hétnek ígérkezik ez, nem kerül eléd akadály, de változás sem jön, legalábbis ami a karrier és pénz dolgát illeti. Pár nap múlva viszont már meg lesz az okod az örömre akkor, ha még társ nélkül vagy. Ez a hét óriási szerelmet hozhat az életedbe, már, ha jókor leszel jó helyen. A megérzéseidre mindenképp érdemes támaszkodnod, az égiek segítségedre lesznek. Ha nem akarsz mellette semmiképp se elmenni, hívd Edit Jósnőt a 0690603831-es számon (508Ft/p), közvetíti szerelmet hozó angyali üzeneted! A változékony időjárás próbára teszi az immunrendszeredet, erre figyelj oda!

SKORPIÓ

A hét közepe sikereket hoz neked. Időzíts erre a két napra minél több ügyet, amit szeretnél sikeresen elintézni! Mindeközben pénzügyi gondok okozhatnak fejtörést. Lesz ugyanis két bolygószembenállás, amik tartós problémákat hozhatnak. Az ilyen negatív fordulatokat jobb megelőzni, mint aztán kilábalni belőlük. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/p), ebben fog neked segíteni! Párkapcsolatodat illetően könnyen kelhet szárnyra valamilyen pletyka, a hétvégén pedig körültekintően közlekedj, mert balesetveszélyes időszakod lesz!

NYILAS

Öntudatos leszel, és végre senki és semmi nem tud kibillenteni. A hét közepén egyszerre két helyen kell helytállnod, de ebből semmilyen gondod nem adódik. Családodban kerüld a felesleges konfliktusokat, mert egy valakivel akár tartós mosolyszünetre is számíthatsz, de nem kivételek ez alól barátaid sem! A hétvége viszont nagy változást hozhat. Egy nyugis időszak végét és egy mozgalmas, eseménydús időszak kezdetét jelenti. Fontos lenne hívnod Jós Katit a 0690603831-es számon (508Ft/p), aki átadja sikerkódod, hogy ezentúl minden jó lehetőség megtalálhasson!

BAK

Igaz, nem látványos, de határozott előrelépés vár rád a munkádban, amelynek előfeltétele a kitartás. Ebben óriási segítséget kapsz a bolygóktól. Az erőd topon lesz fizikai, lelki és szellemi értelemben is. Miért is ne használnád ki a felesleges energiáid arra, hogy több pénzt teremthess? Most a bolygók is támogatnak, ezért hívd Imolát a 0690603831-es számon (508Ft/p), elmondja az apró teendőd, és átadja a leghatékonyabb, személyes pénzmantrádat! A Vénusz csodálatos szerelmi lehetőségeket varázsol köréd a heti horoszkóp szerint, de ezeket neked is keresned kell. 

VÍZÖNTŐ

A hét elején hatékony leszel, ami alkalmas a munkád tökéletesítésére, és elismerésben is lehet részed. Az anyagi eredmények hamarosan jönnek a Föld jegyekben járó bolygók szerint. Nyitott szemmel kell járnod, hogy észrevedd a lehetőségeket. De hívhatod Gabit is a 0690603831-es számon (508Ft/p), aki gyorspénz mágiájával felgyorsítja minden nagyobb összeg megérkezését az életedbe! A hét vége felé két olyan vita veszélyét jelzik a bolygók, ami teljesen felesleges, és a legszorosabb kapcsolataidat érintik.

HALAK

A hét eleje hozhat valami újat. Ez most inkább sokkoló lehet számodra, viszont nem kellene nagy ügyet csinálnod belőle, mert a folytatás békésnek ígérkezik. A hétvége azonban nagyszerű változást hoz, a heti horoszkóp szerint itt a fellélegzés ideje, egy nagy terhet letehetsz a válladról. Valamilyen tartós problémád megszűnhet, bár ebben a heti horoszkóp szerint elkél a segítség. Hívd Ágnest a 0690603831-es számon (508Ft/p), ő tudja, hogyan élhetsz mostantól szerencsés életet! Magánéleti téren boldog és harmonikus időszak következik.

 

Vélemény, hozzászólás?