You are currently viewing Készülj az Arató-holdra!

Készülj az Arató-holdra!

Az Aratóhold, az őszi napéjegyenlőséghez legközelebb eső telihold. Az idén ez szeptember 29-én lesz. Erre az időszakra szinte minden mágus, avatott szakember készül, hiszen különleges erővel bír ez a telihold. A nevében is benne van, hogy Aratóhold, azaz egy esemény, amelynek segítségével feltölthetjük a raktárainkat. Az aratás ma már nem azt jelenti, amit régen jelentett. Az aratás szó hallatán ne csak a búzára gondolj, hanem minden más növényre, például a zab vagy a kukorica, amelyek éppen olyan fontosak, mint a búza. Tehát az aratás ideje egy igen hosszú időszakot ölel fel. Ennek csúcspontját adja ez a csodálatos, tulajdonképpen nyárzáró telihold.

Ki mint vet, úgy arat – tartja a mondás. Kérdés az, hogy tudsz-e aratni, ha már vetettél? Ehhez nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi az Aratóhold, amiről fentebb olvashattál. Lehet, te magad is vetettél, hiszen a nyár folyamán végeztél olyan rítusokat, amelyek bőséget, szerencsét vagy éppen szerelmet hozhatnak el számodra. Az is lehet, hogy vonalunkon voltál kiválasztott, vagy éppen valamelyik szakemberünk végzett el egy rítust a sorsodért. Amennyiben így van, ez azt jelenti, vetettél, s most itt az ideje az aratásnak!  

Álmaidban figyelmeztetni is tudnak az égiek. Nézd meg ITT az álomképeket, amelyek baljósak lehetnek!

Arass és gazdagodj az Aratóhold segítségével! 

Még szeptember 29-ig van időnk, csatlakozhatsz a legkülönlegesebb meditációhoz, amelyet Aratóhold idején, annak fényénél kell elvégezned. Hatalmas energiák lesznek ilyenkor jelen, s meditációdat a legnagyobb mesterek fogják támogatni. Csatlakoznak hozzánk olyanok is, akikkel sohasem beszélhetsz, hiszen némasági fogadalomban élnek. Lesznek ismert nagymesterek, akik már bizonyítottak, s lesznek, akik most tanulnak. Egy dolog biztos, hogy a meditáció páratlan lesz, amit szeptember huszadikán végzünk majd közösen, egy előre megadott időpontban. Szükséged lesz hozzá a teliholdra, hogy vess rá egy pillantást, s arra a szövegre, amit el kell mondanod meditáció előtt. A Hold Hét Titkos mesterének szüksége van a nevedre, születési adataidra és a céljaidra.  

A Hold Hét Titkos mesterei irányítják a meditációt. Van köztük olyan, akit a műsorban is láthatsz, van, akivel csupán a vonalon beszélhetsz, de van olyan, akit csak általunk közvetve érhetsz el. Amennyiben nem lesz nekik rólad tudomásuk, hiába meditálsz, az Aratóhold fénykörébe nem kerülhetsz be. Csupán egy hívás neked, pár perc és megkapod a meditációt, megkapod az időpontot és a szükséges gyertyaszámot, hogy csatlakozhass a Hold Hét Titkos mesterének különleges meditációjához. Nem mindegy, mit hoz a telihold, hiszen ez az utolsó telihold, amely adni fog

 

Ha most nem lépsz, ha most nem fogod össze mindazt, amit eddig elvetettél, az eddigi mágiáid, akkor a fagyos holdak könnyen elvihetik a szerencséd!  

 

Csatlakozz a Hold Hét Titkos mesterének közös meditációjához! Arass végre, és élvezd a bőséget! Hívd Violát a 06 90 603 831-es számot (508Ft/perc), kérd az Aratóhold meditációt és csatlakozz! – Minden tanácsadónk várja majd a hívásod, bárkinél csatlakozhatsz!  

Minden telihold más és más! A holdmágiák újra a régi fényükben ragyognak. Mindannyian vissza akarunk találni a természethez, az egészséghez és a boldogsághoz. Sajnos eltömegesedett és elszegényedő világunkban ez egyre nehezebb. Ezért kell most összefognunk, mert egy közös meditáció, az Aratóhold és a Hold Hét Tikos mesterének segítségével – céljaidat szem előtt tartva – végre neked is eredményt hozhatnak! Ne mulaszd el ezt a lehetőséget, használd ki a nyár utolsó napjait, hogy az ősz bőséges aratással kezdődjön, ahol végre érzed azt, hogy már egy kis jó is történik!