You are currently viewing Mit üzen a tarot tarot októberre?

Mit üzen a tarot tarot októberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az októberi Tarot jóslás!

Tarot jóslás

Első lap: Papnő 

Az ősz egyre erősebb és a Papnő bölcsessége feltör benned. Munkádban képes vagy mindig megfogni a gyeplőt, nem érzel magad előtt lehetetlen feladatot. Az egyensúly másokra is ráragad, energiáid nyugalma áthatja a környezeted. Sikeres és jó hónap áll előtted pénzügyeidben. Váratlan kiadás nem látható, képes leszel az egyensúlyt itt is megtartani. Szerencséd leginkább telihold idején lehet. A növekvő Hold növekvő szerencsét, míg a fogyó Hold fogyó szerencsét jelez számodra. 

Szerelemben párod nem igazán ért téged. Sokszor beszéltek el egymás mellett, pedig szükséged lenne a megértésre. Úgy érzed, a párkapcsolatban egyedül vagy, úgy érzed nincs igazán semmi, ami motiválna arra, hogy több időt legyetek együtt. Ideje benézned a dolgok mögé és felismerned azt, hogy újra meg kell ismernetek egymást! Amennyiben nincs párkapcsolatod, a hónap végén jó eséllyel ismerkedhetsz.  

Tudd meg, van-e rajtad ártó erő vagy energia! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT!

Nézd meg ITT, mely tárgyak segítenek harmóniát hozni magánéletedbe!

Második lap: Akasztott ember   

Nehéz hónap áll előtted munkában, amin nem nagyon tudsz változtatni. Nincs könnyű hely, nincs gondtalan élet. Meg tudod oldani a rád háruló feladatokat, csak nehezen. A siker meglesz, de az ára is. Pénzügyeidben most kerüld a beruházásokat. Sok váratlan kiadásra számíthatsz, amit tudnod kell majd kezelni. Időnként azért a szerencse is rád mosolyog majd. Legszerencsésebb a hónap első felében lehetsz. 

Kérj tanácsot munkádban és pénzügyeidben, ha úgy érzed, minden megrekedt! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

Szerelemben van egy igazságod, de ez nem feltétlenül vonatkozik párodra. Meglehetősen sajátosan kezded a dolgokat kezelni, érdemes háromig elszámolnod, mielőtt bármit is teszel. Légy megértő pároddal és az akaratod fogd vissza, ha azt érzed valami nem tetszik neked és dühít egy bizonyos helyzet! Amennyiben nincs párkapcsolatod, most könnyen találhatsz új szerelmet. Lassan alakul, de elviekben nagyon is megértitek majd egymást. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Olvasd el ITT a 4 arkangyal üzenetét, nagyon fontos lehet számodra!

Harmadik lap: Világ  

Sokszor veszed észre, hogy az apró részletek mekkora fontossággal is bírnak. Most elemző tehetséged segít leginkább a sikerek elérésében. Több dologra is képes leszel koncentrálni, ami miatt munkádban komoly előrelépésre számíthatsz. Sikereid, ha honorálva lesznek, anyagi helyzetedre sem lehetsz majd panasszal. Anyagiakban is több olyan forrás nyílik meg számodra, amelyre már régóta vársz. Szerencséd a hónap utolsó hetében lehet leginkább. Kérd el az őszi védelmi kódod, hogy ne állhasson semmi a sikereid útjába! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!

Párkapcsolatod sok ponton lesz képes a kiteljesedésre. Ideje felismerni, hogy az igazi szerelem már ott van! Az egymás felé irányuló kölcsönös megbecsülés erősödni fog, viszont sok őrült dolgot csinálhattok, amely másokat lehet megbotránkoztat. Ne törődj majd ezzel, talán ilyen a boldogság Amennyiben nincs párkapcsolatod, vár majd rád egy különös utazás. A választás rajtad áll majd!