You are currently viewing Halak Újhold – március 10. A felismerések és összegzés ideje

Halak Újhold – március 10. A felismerések és összegzés ideje

Március 10-én Halak Újhold köszönt ránk. Újholdkor különösen fontos az, hogy felkészülten fogadjuk ezeket az új energiákat. Sok feladatunk van ezen a héten, hogy kellőképpen felkészüljünk március második felére, és a tavaszi hónapokra is.

Az első és legfontosabb az a belső béke megteremtése, hiszen ez fog erőt adni abban, hogy felismerjük azokat a problémákat, amiket el kell engednünk. Ebből fogunk táplálkozni, annak érdekében, hogy a következő szintre jussunk.

Nézd meg ITT, melyik napokon lesz még alkalmad valami újat teremteni ebben az esztendőben!

 

Először próbáljuk meg letisztítani a gondolatainkat. Van, akinek egy hosszú séta segít a természetben, van, akinek egy kis meditáció, valamilyen kellemes zenére. A cél az, hogy gondolkodjunk hideg fejjel, engedjük el az aggodalmakat, azokat a dolgokat, amelyektől megbénítva érezzük magunkat. A belső békét egyféle belső ürességnek éljük meg, nem érzelem mentes ürességnek, hanem egy olyan ürességnek, ahová a jó, az új, a teremtő gondolatok és energiák fognak beköltözni. Gondoljunk arra, hogy az Újhold irányítja az életünk energiáit, és tudjuk, hogy az Újhold új ötleteket, új felismeréseket, kreativitást, intuíciót ad nekünk. 

ITT leírtuk, milyen színű gyertyákkal vonzhatod be kívánságaid!

 

Felébred a belső hang is, és tudjuk, hogy a Halak Újhold segít minket abban, hogy megszabaduljunk azoktól a nagy elvárásoktól, amiket saját magunkkal szemben állítottunk fel. Vannak olyan elvárások, amik hatalmas teherként nehezednek ránk, már hosszú évek óta. Engedjük ezt el most, és inkább koncentráljuk a hit felerősítésére. Hiszen csodálatos energiák lesznek. Most a szívünk az, az érzelmeink, amik át kell, hogy vegyék a vezetést. Letisztult elmével, gondolatokkal a belső hang a szívünk hangján fog hozzánk szólni. Legyünk befogadóak, pozitívan tekintsünk a jövőbe, és ne a múlt terhein rágódjunk. Most sokkal érzékenyebbek vagyunk, de kerekedjünk felül a sérelmeken és a félelmeinken.  

Ne erőlködjünk, egyszerűen csak engedjük meg, hogy a belső hang átvegye a vezetést, és feltöltsenek minket a Halak Újhold energiái!

Ha van kedved, csatlakozz az Újhold meditációhoz! Segítünk befogadni a teremtő energiát, együtt és hozzáértő lelki tanácsadókkal sokkal könnyebben fog menni, és sokkal eredményesebb tudsz lenni! 

Ha úgy döntöttél, jelentkezel, keresd bizalommal Aurethielt vagy  Violát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Ne feledd! Kollégáink várják a hívásod!

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23

Emelt díjas vonalunk: 0690603831 (508Ft/perc)

Szlovákia: 0900 605 605 (1,6Eu/perc)

Ausztria +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod: www.asztroklub.hu/webaruhaz

*a webshopban azonnal megrendelheted a perceket.

Amennyiben NEM felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, akkor rendelj az ügyfélszolgálaton!

Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15