You are currently viewing Cigánykártya jóslás októberre!

Cigánykártya jóslás októberre!

Az októberi cigánykártya jóslás szerint egyre több embert érintenek a pozitív változások, élmények. Egyre többeknek nyílik fel a szeme fontos dolgokkal kapcsolatban, és persze önmagával kapcsolatban is. Itt az idő a fejlődésre!

Ezen kívül van az életünknek három fontos területe. Nézzük, hogy mit mond a cigánykártya jóslás a pénzről, szerelemről és az egészségről!

Válassz egy kártyalapot ITT, olvasd el neked szóló üzenetét!

SZERENCSE, PÉNZ, KARRIER

Bővelkedni fog a lehetőségekben az októberi hónap. Munkád által plusz pénzekre számíthatsz, főleg akkor, ha vállalkozó szellemű vagy, és nem félsz kicsit többet dolgozni. Sokan találnak új munkát is, ami pénzügyi és érzelmi szempontból is sokkal jobb lehet.

A cigánykártya a hónap végére nagyobb sikert jósol, leginkább azoknak, akinek a születési dátumában van 8-as. Neked is van, és szívesen tudnád meg a személyes nyerőszámaid? Szegedi Panni a  0690 603 831-es számon (508Ft/perc), akár most azonnal odaadhatja!

Ismerd meg a cigánykártya lapjait ITT! Jósolj magadnak!

SZERELEM

A cigánykártya jóslás szerint az lesz a legfontosabb októberben, hogy ne akard annyira és ne keresd a szerelmet erővel, mert akkor blokkolod saját magadat! Te csak koncentrálj arra, hogy örömed leld a mindennapokban. Sok olyan dolgot tégy, ami boldoggá tesz. És egy váratlan pillanatban, türelmedért te is megkaphatod a jutalmad, az igaz szerelmet. Akkor, amikor jönnie kell.

Ha párkapcsolatban élsz, arra kell figyelned, hogy elég tere legyen a párodnak. Hagyd, hogy azt csinálja, amit szeret. Rád is jutni fog ideje!

EGÉSZSÉG

A cigánykártya jóslás szerint mindentől fontosabb most az, hogy szakszerű segítség nélkül ne kezdj diétát, fogyókúrát, és ne szedj feleslegesen gyógyszereket. Kisebb problémákra mindent megtalálsz a konyhán, ami segítségedre lehet. Nem hiába alkalmazták elődeink a gyógyfüveket és a gyógynövényeket.

Ha személyre szabott cigánykártya jóslást kérsz, a válaszok CSAK NEKED érkeznek. Ezáltal akár biztosra is megtudod, mikor juthatsz pénzhez, jó álláshoz, vagy éppen egy boldog kapcsolathoz. Ne habozz! Keresd Szegedi Pannit vagy Boszi Katát a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc)!