You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya áprilisra?

Mit üzen a cigánykártya áprilisra?

Mit üzen a cigánykártya áprilisra?

Válassz egyet a három cigánykártya lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az áprilisi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Bosszúság lapja 

  • Jelentése jóslásnál: bosszú, balszerencse

Az április kiemelkedő hónap is lehet, hiszen az első teljes tavaszi hónap. Pénzügyekben nagyszerű időszakra számíthatsz, különösen akkor, ha az üzleti életben vagy érdekelt. Szerencsés üzletkötésekre van most lehetőséged. Érdemes ebben a hónapban sok energiát fordítanod a munkára. A cigánykártya lap nem jó, ennek ellenére mégis jó hónap ígérkezik. Leginkább, amit kerülnöd kell, az a személyes igazságtétel, a bosszú, mert ezek a lépések most balszerencsét hozhatnak. Nem szabad most követned régi sérelmeid, helyettük fókuszálj a jelenre!

Szerelemben a hűtlenség komoly gondokat okozhat egy ilyen kártya esetében. Jobb, ha most nem engedsz a kísértésnek! Amennyiben párod csúszik meg, érdemes átgondolnod, mit is lépsz. A válaszlépéssel érdemes várnod egy kicsit, mert meglehet, hogy a jövőben erre jobban kijön majd a lépés. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ebben a hónapban segítségedre lehet egy különleges szerelmi jóslat.

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), 619-es melléken, kérj különleges szerelmi jóslatot! 

Nézd meg ITT az ingyenes számmisztiki elemzésedet is!

Második lap: Szerelem

  • Jelentés jóslásnál: szerelem 

Anyagiakban most tudnod kell gyors döntéseket hozni. Szeszélyes az április, éppen ezért időben kell felismerned a számodra kedvező helyzeteket. Amilyen könnyen nyerhetsz, olyan gyorsan veszíthetsz is, ha rossz döntést hozol. Leginkább a tétovázás okozhat számodra komolyabb károkat. Több új álláslehetőséget is sodorhat irányodba a sors. Lehetséges, hogy változtatsz, amennyiben úgy veszed észre, nincsenek megelégedve a munkáddal. 

Szerelemben régi dolgok kerülnek ismét elő. Jó egy kicsit nosztalgiázni, de lehetséges, hogy bizonyos kapukat nem szabad kinyitni. Légy óvatos, mert az exek bekavarhatnak számodra egy ilyen szeszélyes hónapban! Nem minden kapcsolat záródik le teljesen. A jelen és múlt között nem szerencsés hezitálnod! 

Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), 453-as melléken, tudd meg, exed veszélyt jelent-e érzelmeidre a jelenben!

Nostradamus jóslatai sorra válnak valóra. Olvasd el ITT, mit jövendölt erre az évre!

Harmadik lap: Utazás 

  • Jelentés jóslásnál: változás, előre- vagy éppen visszalépés

Pénzügyekben a kártya nem takarékosságot jelez előre, inkább a kiadások növekedésével lehet számolni egy ilyen lap esetében. Ennek ellenére, minden kiadás szükséges, azaz nem negatív természetű költekezést tár elénk a lap. Munkádban nem sokat tudsz koncentrálni a meglévő feladataidra. Túl sok váratlan helyzet áll elő, amit mindenképpen meg kell majd oldanod. Helytállásod viszont előre vihet a jövőben. 

Keresd fel Imolát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 386-os melléken, készülj minden jó lehetőségre, de a buktatókra is a segítségével!

Szerelemben az április sokak számára változást hozó hónap. Számtalan dolog bontakozhat most ki párkapcsolatodban. Az idő sok kérdésben kedvez nektek, amit ki is tudtok majd használni. A Húsvét könnyen bebizonyíthatja számotokra, hogy miért is egy termékenységi ünnep ez eredetileg. Amennyiben nincs párkapcsolatod, a hónap utolsó napjaiban megismerheted az igazit!  

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!