You are currently viewing Mit üzen a tarot Februárra?

Mit üzen a tarot Februárra?

Válassz egyet a három tarot lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a februári ingyen jóslás!

Tarot kártya
  • Első lap: Bolond 

Pénzügyeidben most túlléphetsz a saját határaidon, hiszen a február is túllép kicsit önmagán, mivel az idén 29 napos lesz. A szökőévek mindig különlegesek, így te magad is légy kicsit kiszámíthatatlan és derítsd fel a járatlan utakat. Rövid a hónap, de a siker, amit elérhetsz, nagy és látványos lehet, ehhez viszont a szerencsére is szükséged van. A hónap utolsó hetében érhet nagy szerencse. Hallgasd meg a februári személyre szabott jóslatod, ha nem bíznál az előtted álló járatlan útban! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT, lehet, éppen te leszel az, aki ingyenes perceket is kap!

Úgy érzed, párkapcsolatod hol zátonyra fut, hol pedig a fellegekben jártok a boldogságtól. Nehéz az érzéseidben rendet tenni, ha mindig csak a komoly dolgokkal foglalkoztok. Legyetek egy kicsit szabadok, vessétek magatokat bele az önfeledt bulizásba akár, mert az örömök most összekovácsoló erővel hatnak rátok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most nagyon sokan figyelhetnek fel rád.

A Tarot kártya éves jóslata is fontos tanácsokkal lát el. Olvasd el ITT!

  • Második lap: Szerencsekerék 

A kis szerencsének nincs sok értelme pénzügyekben, az csupán illúzió. A február a legerősebb téli hónapok egyike, igaz a hónap végére már több mint egy órával hosszabb a nappal. Éppen ezért figyelj arra, hogy munkádban se aprózd el az energiádat, próbáld elkerülni a lényegtelen dolgokat. A szerencsédben is így kell gondolkodnod. Ne érd be kicsivel, lépj túl rajta és pályázd meg a nagy szerencsét! Akár egy sorsfordító, szerencsés hónapod is lehet most! Szerencsés napjaid szinte minden páros nap, csak az nem mindegy, hol teszed próbára majd a szerencséd. Kérj tanácsot, szerencseszámokat, hogy ki tudd használni a februári csodás lehetőségeid! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

Tarot kártya

Szerelemben légy kíméletes pároddal, ha olyan dolgokat szeretnél közölni vele, amelyek szerinted nem lesznek ínyére. Könnyebben elfogadja a kellemetlen dolgokat,  ha nem zúdítod a gondokat a fejére. Sok program változik, amelyek miatt át kell majd szerveznetek nagyon sok dolgot a jövőben. Vannak olyan pontok, amelyekbe mindketten beleéltétek magatokat és ez csalódást okozhat. Valamit elveszel, más dolgokat viszont hozzáadsz a jövőbeli terveitekhez. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban inkább a pénzügyeid alakulhatnak majd jól.    

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Február havi horoszkópodat ITT találod!

  • Harmadik lap: Főpap 

A február különleges, hiszen az idén 29 napos. Ebben a hónapban lesz egy erős tízmilliószoros nap is, amely komoly hatással lehet anyagi helyzetedre. Alapjában véve minden jól alakul, de azt fogod érezni, valamit elfelejtettél, valamit kihagytál. Gondold át alaposan a pénzügyi döntéseid, mert az ördög a részletekben lakozik majd. Valóban adódhat valami hatalmas dolog, ami megváltoztathatja a sorsod. Szerencséd minden olyan napon lehet, amely osztható öttel vagy szerepel benne az ötös szám. 

Párkapcsolatodban inkább a magányra való igényed mutatkozik meg. Úgy érzed, több időt szeretnél egyedül lenni, amire nincs mindig módod. Lehet, túl sok most a jóból s kicsit szeretnéd megtalálni önmagad, szeretnél kiteljesedni egy jó könyv társaságában egyedül, egy meghitt szobában. Amennyiben nincs párkapcsolatod, azt fogod érezni, valaki nagyon vonz. Vonz, de mégis mintha egy fal lenne köztetek. Jobb, ha kérsz majd egy jóslást, ha úgy érzed nem vagy képes megmagyarázni ezt az ismeretlen vonzalmat! Elérsz minket normál díjas vonalon is. Nézd meg ITT, melyik számot kell hívnod!