You are currently viewing Mit üzen a Tarot februárra?

Mit üzen a Tarot februárra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a februári ingyen jóslás!


  • Első lap: Diadalszekér 

 

Pénzügyekben stabilan haladsz bizonyos célok felé, de csak abban az esetben, ha mindenre képes vagy figyelni. Ez a kártya nem a szerencse, hanem a kitartó munka lapja. Nem szabad letérned az általad eltervezett útról, inkább a stabilitást keresd, és kerüld a kockázatot! Munkádban komoly eredményeket érhetsz el, ami akár az anyagi helyzetedre is jó hatással lehet. Most érdemes sok energiát vinned hivatásodba! 

 

Szerelemben partnered több figyelmet igényel, mert egy ideje elhanyagolod a társad bajait. Most ideje kezedbe venni a dolgokat, s ami elmaradt, azt igyekezz bepótolni. Érdemes kikapcsolódásként valamilyen rövid kirándulást tervezned pároddal. Amennyiben nincs párkapcsolatod, figyelned és küzdened kell most a szerelemért. Időnként megéri határozottabban lépned, hiszen a cél a boldogság! 

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 619-es kódon, kérj jóslást, ha tudni szeretnéd ki az, akibe érdemes energiát fektetned!


Olvasd el az éves tarot jóslatod is ITT!



  • Második lap: Ördög 

 

Pénzügyekben most nem szabad semmibe sem fektetned, mert nem túl szerencsés ez a hónap befektetések terén. Inkább eladnod érdemes, mert könnyen szabadulhatsz meg egy régi autótól, vagy éppen egy eladó ingatlantól. Ebben a hónapban inkább a vásárlásra kell majd figyelned! Munkádban próbálj könnyíteni a helyzeteden. Jobb, ha elfogadod elsőre a segítséget, amit esetleg felajánlanak, mert később már nem lesz esélyed rá! 

 

Szerelemben erős szenvedélyeket jelez előre a kártya. Ebben a hónapban igazi lepedőakrobata lehetsz. Amennyiben ingatag lábakon áll a kapcsolatod, légy résen, mert könnyen félrelépés lehet a dolgok vége! Amennyiben nincs kapcsolatod, könnyen akadhat valaki, akivel a kémia nagyon működik majd. Azt viszont ne felejtsd el, hogy a szex nem minden! 

Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc),486-os kódon, kérj tanácsot, ha egy ideje meg vagy rekedve bizonyos dolgokban! 



Őseink tudták! EZEK a tárgyak segíthetnek megoldani rossz anyagi helyzeted!



  • Harmadik lap: Uralkodónő 

 

Pénzügyekben hatékony tudsz lenni. Amennyiben vállalkozó vagy, akkor rendkívül jó hónapod lehet. Különösen jók lehetnek a hosszabb távú befektetések, igaz, mindent érdemes többször is átgondolnod. Kölcsön nem szabad adnod senkinek, jótanácson kívül mást elfogadnod sem szabad, mert mindennek ára van! Munkádban szintén eredményes tudsz lenni. Érzelmeiddel viszont légy óvatos, mert azok könnyen becsaphatnak! Leginkább haragod vagy szereteted az, ami le tud téríteni a siker útjáról hivatásodban! 

Hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 985-ös kódon, kérj sorselemzést, ami megmutatja, hogyan lehetsz könnyedén sikeres és szerencsés ebben az évben!

Szerelemben nem csak párodra, de a családjára is jobban kell figyelned. Pároddal együtt családod is bővült. Időnként rosszul kezeled az itt kialakuló szituációkat. Most végy erőt magadon, és menj el anyósoddal vásárolni, figyelj rá is egy keveset! A békesség nagyon fontos lesz számodra a jövőben. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most nagyon közel lehet az igaz szerelem. Akár a lelki társad is megtalálhatod egy olyan valakiben, aki rendkívül ellentétesen gondolkodik veled.  

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!