You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Júniusra?

Mit üzen a cigánykártya Júniusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a júniusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás
  • Egyes lap: Szerencse 

Jelentése jóslásnál: szerencse, bőség, lehetőségek

Pénzügyeid a vártnál jobban alakulnak. Sok kedvező dolog adódhat neked a hónap folyamán. A hónap a nyári napfordulóról szól, ebben az értelmezésben ez a kártya alapja lesz az egész nyaradnak, így érdemes magadnak ezt a lapot megjegyezned. Munkádban olyan sikerzónába léphetsz, ahol egész nyáron komoly eredményeket tudsz majd elérni. Érdemes terveket készítened már az őszi időszakra is, hiszen a sikerszériát nem lenne jó megtörnöd. Szerencséd a napforduló körül lehet (június 21.), ilyen lap állásnál érdemes kérned a szerencseszámaid júniusra. Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT!

Párkapcsolatodban új dimenziók nyílnak meg. Ami eddig zavart, most elfogadod, amit eddig megszokottnak gondoltál, azon változtatni szeretnél. Párod családjával lehet konfliktusod, így vigyázz azzal, mit is mondasz anyósod vagy apósod előtt! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, jó eséllyel a Szent Iván éjszakát már nem egyedül töltöd a Szent Iván tüze mellett!  

ITT megtalálod az év legerősebb pénzkódjait!

  • Második lap:Bíró

Jelentés jóslásnál: döntés, hivatalos ügy

A döntéseid most nagyon fajsúlyosak lehetnek. Időnként engedned kell a szigorból, hiszen az vezet téged félre az úton. Más dolgokban pedig eljött a lezárás ideje, különösen ha olyan dolgokért fizetsz, amelyekre egyelőre semmi szükséged. Anyagiakban komoly döntéseket kell meghoznod. Munkádban viszont a kritikai érzéked gondokat okozhat, ami miatt több konfliktusod is lehet. Időnként érdemes féken tartanod a véleményed.  A szerencse nagyon kiszámíthatatlan lesz számodra ebben a hónapban. 

Szerelemben időnként meg kell határoznod az irányokat, amelyeket a hátralévő hónapokban érdemes követnetek. Ez a kártya napfordulós jóslatot hordoz magában, ezért jelentése nagyon fontos. Őszig érezteti majd a hatását, csak rajtad áll, hogy ez jó vagy rossz lesz. Amennyiben nincs párkapcsolatod, olyan ismerkedésre számíthatsz a hónap első felében, ahol tűz és vonzalom az lesz, viszont tényleges előrelépés csak nehezen, az előző kapcsolatok miatt! Sok a kérdésed magánéleteddel kapcsolatban? Kérd a személyes jóslatod! Most nagyon olcsón hívhatsz minket, olvasd el a részleteket ITT!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól

Nézd meg ITT, mire kér a havi horoszkópod!

  • Harmadik lap: Ház lapja

Jelentés jóslásnál: stabilitás, otthon, biztonság

Pénzügyekben a stabilitásé a főszerep. Sok biztonsági intézkedésed lesz, aminek eredménye lehet az is, hogy több jut majd a nyaralásra. Amennyiben nem jellemző rád a túlzott költekezés, egy rendkívül stabil hónapra számíthatsz. Munkádban új dolgok indulnak majd el, amelyek hosszabb távon is szavatolják a megélhetésed. Érdemes jegyzetelned ebben az időszakban, mert a most megtanult és megismert dolgok, később aranyat fognak érni.  A hónap utolsó fele mondható szerencsésnek. Akár komolyabb nyereményre is van esélyed a lap alapján.

Párkapcsolatodban nyugodt és boldog hétköznapokra számíthatsz. Kölcsönösen tudjátok majd egymás sorsát támogatni. Nyaralás előtti csend, boldog időszak, amikor még nincs túl sok kapkodás, nem okoz nagy stresszt, hogy semmire sincs időtök a pakolás miatt. Most érdemes meglátogatnotok pár rokont, mert egy különleges lehetőség adódhat számotokra. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, a Ház lapja különös dolgot jelez előre. Lassan elkezd valami épülni, de figyelmesnek kell lenned, mert könnyen összeomolhat a kibontakozó kapcsolat, ha „rossz téglák” kerülnek a ház falába! Alakítsd a lehető legjobban a hónapod! Hallgasd meg a júniusi angyali üzeneted is! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!